BTC-hinta-analyysi: Bitcoinin vapaa pudotus – lopeta seuraavaksi täyttämätön CME-aukko $ 9,600?

Bitcoin on kasvanut dramaattisesti tänään, kun hinnat laskevat vielä 1000 dollaria alle 24 tunnissa. Eilen havaitsimme, kuinka johtava omaisuus oli toipumassa 11 400 dollarin kanssa, ja odotimme sen työntyvän sivuttain ennen uuden suuren liikkeen saapumista.

Tarkasteltaessa 4 tunnin kaaviota voimme nähdä, että se teki juuri sen . Tämän päivän alkuaikoihin asti BTC halasi tiukasti aiempaa tukivyöhykettä (vihreä) pitkin, kunnes uusi valtava myyntipaine aalto saapui ja laski hinnat 11 225 dollariin (0,618 Fibonacci-laajennustasoon).

Kaatumisen toisen vaiheen aikana paniikkimyynti onnistui ajamaan BTC: n hinnat psykologisen 11 000 dollarin kautta ja alas 10 450 dollarin tasoon ennen korjaamista

Coinmarketcapin tietojen mukaan globaaleilta salausmarkkinoilta on tänään poistettu ylimääräinen 28 miljardia dollaria – yhteensä 45 miljardia dollaria viimeisimmältä huipputasolta, joka oli 394 miljardia dollaria 1. syyskuuta.

4 tunnin BTC / USD-kaaviosta voimme nähdä, että johtava salaustekniikka istuu tällä hetkellä 1,0 Fibonacci -laajennustasoa pitkin. Valtava määrä päättämättömyyttä ajaa markkinoita juuri nyt, minkä vuoksi on vaikea ennustaa, mihin Bitcoin Evolution pääsee seuraavaksi.

Seuraava looginen tuki on tilauslohkovyöhyke noin $ 10,200 – $ 10,175, joka vastaa myös 1.382 Fibonacci-laajennustasoa. Mutta jos hinnat laskeutuvat tänne, on erittäin todennäköistä, että näemme taaksepäin alle 5 lukua, kun enemmän kauppiaita myydään CME Bitcoin-futuurien aukkojen täyttämistä odotettaessa .

Päivittäisestä kaaviosta voimme nähdä, että 100 EMA-linja (punainen) pystyi tarttumaan viimeisimmän laskusuuntaisen jalan sydänkohtaan ja auttamaan sonnia palautumisen käynnistämisessä näiden rivien kirjoittamisen jälkeen. Tämä on edelleen yksi tärkeimmistä tuista, joita tulisi noudattaa, kun Bitcoin yrittää vakautua.

Jos 10000 dollarin taso rikkoutuu, meidän pitäisi odottaa aukon täyttyvän, mitä seuraa mahdollinen voimakas palautuminen takaisin kohti 10 600 ja 11 000 dollaria

Niinkin alhainen kuin $ 10K, todennäköisesti lähettää Bitcoinin päivittäisen RSI: n ylimyydylle alueelle ensimmäistä kertaa maaliskuussa tapahtuneen valtavan Coronavirus-polttoainetta aiheuttaneen kaatumisen jälkeen. Tämä lähettäisi valtavan ostosignaalin Bitcoin-kauppiaille ja epäilemättä laukaisi valtavan määrän kaupankäyntirobotteja, mikä auttaisi aloittamaan trendin kääntymisen.

Ylhäältä katsottuna, jos 1.0 Fibonacci -laajennustaso pysyy voimassa, 11 000 dollaria voisi luoda ensimmäisen vastustuskyvyn alueen, jota seuraa päivittäinen 50 EMA (sininen) ja 11 400 dollarin taso.